Näkökeskus

Silmälasit

Kehystä kasvosi silmälaseilla

Onnistuneella kehysvalinnalla korostat omaa persoonaasi.

Tyylikkät kehykset ovat enemmän kuin vallitseva muotitrendi. Ne ovat oivallinen tapa ilmaista persoonallisia piirteitäsi tai viestiä arvomaailmaasi. Katsoessamme toista ihmistä silmiin, näemme hänen silmänsä silmälasien kehystäminä. Siksi kehysten merkitys persoonan ulkoisen olemuksen rakentamisessa on mielestämme suurempi kuin minkään muun asusteen. Valikoimassamme on laajasti suurten muotitalojen merkkilaseja sekä ”pienempien” silmälasikehyksiin keskittyneiden muotihuoneiden innovatiivisia kehysmallistoja. Mikäli et löydä myymälästämme tyyliisi sopivia kehyksiä, etsitään ne sinulle yhdessä – vaikkapa esittämäsi kuvan perusteella. Useimpia kehyksiä on mahdollista tilata myymälään asiakkaan sovitettavaksi.

Uuden silmälasikehyksen löytäminen saattaa olla työläskin prosessi, mutta avoimella mielellä ja ennakkoluulottomalla asenteella lähestyttäessä se on useimmiten myös hauskaa ja palkitsevaa.

Tervetuloa meille!

Kehysmallistomme koostuu useiden eri muotitalojen mallistoista. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Alla joitakin edustamiamme kehysmerkkejä.

Guess

BRETT

WOOW